0754 024 665

Suntem tineri. Ne-am născut în 2010. Însă, cu energia pe care ne-a dat-o tinerețea, am ajuns, în mai puțin de un deceniu, una dintre cele mai importante companii de colectare și reciclare din România. Activitatea ne-am început-o în Timișoara. Am crescut sănătos și apoi, pas cu pas, ne-am întins pe tot cuprinsul vestului de țară.

Extinderea a venit și ca urmare a faptului că am reinvestit constant. Spre exemplu, în 2019, am demarat o linie de producție pentru granule din plastic, obținute din LDPE / HDPE, costul total al investiției ridicându-se la peste 3 milioane de euro. Creșterea noastră a continuat la punctul de lucru din Arad, unde, cu ajutorul fondurilor europene am construit o hala cu acelasi specific. In prima parte a anului 2023 urmeaza sa inauguram noua linie de producție pentru granule din plastic, obținute din LDPE / HDPE din orasul Arad, fiind al 2 lea mare proiect ambitios realizat.

În prezent, avem centre de colectare atât în orașul de pe Bega, cât și în Arad, Oradea și Deta. În cele patru centre urbane, adunăm materiale reciclabile de toate tipurile: deșeuri de hârtie, plastic, sticlă, lemn, metale. Cantitatea pe care o colectăm și sortăm depășește în prezent 2.500 de tone pe lună.

În vara anului 2022 am trecut la alt nivel de colectare pentru materialele lemnoase, devenind titularii activității de recondiționare paleți de lemn, obținând R3 operațiunea de reciclare/recuperare a substanțelor organice care nu sunt utilizate ca solvenți inclusiv compostarea și alte procese de transformare biologică la punctul de lucru din Timișoara. În acest moment deținem R3 atât pentru materialul lemnos la Timișoara, cât și pentru ambalajele de materiale plastice la Deta.